Bijzondere ceremonies

Geregistreerd partnerschap omzetten naar een huwelijk

Willen jullie jullie geregistreerd partnerschap laten omzetten naar een huwelijk? En willen jullie een bijzondere trouwceremonie? Dat kan. Als bijzonder ambtenaar kan ik een uitgebreide ceremonie voor jullie verzorgen, met alle ingrediënten die het mooi en bijzonder maken. Inclusief ja-woord, getuigen en akte. Op iedere locatie en op ieder tijdstip. Zo kunnen jullie trouwen op de wijze die bij jullie past.

Herbevestiging | Wedding Vow Renewal

Zou je wel opnieuw je ja-woord willen uitspreken? Misschien omdat jullie je 10-jarig huwelijk willen vieren, of omdat jullie samen een nieuw begin willen markeren. Of wellicht omdat je je partner wilt verrassen met dit liefdevolle en romantische gebaar of omdat je het leuk vindt nu in het bijzijn van jullie kinderen opnieuw ‘ja’ te zeggen tegen elkaar.
Als trouwambtenaar kan ik zorgen voor een mooie en bijzondere ceremonie. Geheel naar jullie wens.

Verrassingshuwelijk

Willen jullie graag geheim houden voor jullie omgeving dat jullie gaan trouwen? Maar willen jullie wel graag dat iedereen getuige kan zijn van jullie huwelijkssluiting? Dan is een verrassingshuwelijk de oplossing. Samen met jullie bereid ik in het geheim jullie trouwceremonie voor, om op de dag zelf al jullie gasten te verrassen met jullie ‘spontane’ huwelijksvoltrekking.

Meer weten over een bijzondere ceremonie? Bel of mail mij