Internationaal trouwen-talenkennis

Trouwen in een internationaal gezelschap

Op zoek naar een bijzondere ambtenaar die jullie en jullie buitenlandse gasten in een andere taal kan toespreken? Die bijvoorbeeld écht goed Engels spreekt en niet met een zwaar Nederlands accent? Dan is het goed om te weten dat ik vloeiend (Amerikaans) Engels spreek omdat ik enige tijd in Amerika heb gewoond. Daarnaast is mijn kennis van het Spaans goed, en kom ik met Portugees ook een eind qua speech. Juist omdat mijn talenkennis zo goed is, word ik regelmatig gevraagd een Engelstalige ceremonie te verzorgen. Iets wat ik heel erg leuk vind om te doen!
Op jullie verzoek kan ik de hele ceremonie in een andere taal verzorgen, of gedeeltes ervan.
Ook kan ik zorg dragen voor een vertaling op papier, zodat geen van jullie gasten iets hoeft te missen van de ceremonie zelf. En een kort woordje, in welke taal dan ook, is uiteraard altijd mogelijk.

Andere culturen en gewoontes

Iets van een andere cultuur in je ceremonie opnemen? Doen!
Al van kleins af aan heb ik een grote interesse voor andere culturen en nadat ik een tijdje in het buitenland heb gewoond is die interesse alleen maar groter geworden. Ik denk dus graag met jullie mee hoe jullie ceremonie een zo een mooi mogelijke internationale kleur te geven, of dat nu is in woorden, rituelen of muziek.