Werkwijze

Hoe ik als jullie eigen trouwambtenaar jullie ceremonie onvergetelijk maak

300% Persoonlijke inzet voor jullie ceremonie

Als jullie eigen trouwambtenaar zet ik mij volledig voor jullie in. Dat begint al met de voorgesprekken. Daarbij ga ik grondig en gedegen te werk. Ik vraag jullie heel veel. Over jullie leven samen, jullie achtergrond en toekomst.
Verbinding vraagt om openheid. En met verbinding begint mijn inspiratie.

Echt persoonlijk en uniek

Het is mijn talent om de kern van jullie relatie te vatten. Mijn intuïtie en inlevingsvermogen helpen mij om datgene uit jullie verhaal te pikken wat belangrijk is, ook als jullie dat zelf nog niet hebben opgemerkt. Waardoor ik ook écht iets persoonlijks en unieks weet toe te voegen.

Een speech met balans: leuk en luchtig maar ook met gevoel en diepgang

Een speech schrijf je niet zomaar! Het kiezen van de juiste woorden voor jullie ceremonie is een zorgvuldig proces. Jullie verhaal krijgt die ingrediënten die jullie zelf belangrijk vinden. Altijd in balans. Een verhaal met gevoel, warmte, aandacht, liefde, diepgang, humor en luchtigheid. Een verhaal waarin jullie jezelf herkennen.

Een ontspannen trouwceremonie

Ik vertel jullie verhaal op een warme, rustige en stijlvolle wijze en weet als regisseur van de ceremonie alles in goede banen te leiden. Zodat jullie en jullie gasten ontspannen en vol aandacht kunnen genieten.

Privacy gegarandeerd

Het tot stand komen van jullie trouwceremonie is een intensief proces. Ik mag een tijdje meelopen in jullie leven en heel dichtbij komen. Privacy staat bij mij hoog in het vaandel, dus wat jullie met mij delen, blijft ook bij mij.

Bijzondere trouwambtenaar BABS ambtenaar burgerlijke stand Michaela Halewijn Exclusieve aandacht

Volledige aandacht en exclusiviteit zijn bij mij gegarandeerd. Ik sluit niet, zoals sommige andere ambtenaren van de burgerlijke stand, meerdere huwelijken achter elkaar, zelfs niet op opeenvolgende dagen.
Kwaliteit staat bij mij namelijk hoog in het vaandel en dus kies ik er bewust voor om maximaal 3 huwelijken per maand te sluiten. Zo kan ik gedurende het intensieve traject wat vooraf gaat aan de ceremonie er ook écht met heel mijn hart voor jullie zijn.
Dit betekent wel dat het verstandig is om al in een vroeg stadium van de voorbereidingen contact met mij op te nemen.

Opzet van de trouwceremonie

Weten jullie nu al hoe jullie de trouwceremonie willen vormgeven? Prima, ik ben benieuwd en sta voor alles open.
Behoefte aan ideeën? Ik denk vanuit mijn ruime ervaring graag met jullie mee!