Jullie verhaal op een warme,
ontspannen en stijlvolle wijze

Tarief en werkwijze

Werkwijze als zelfstandig trouwambtenaar

Tijdens het kennismakingsgesprek hoor ik graag wat jullie wensen en ideeën zijn en vertel ik ook hoe jullie trouwceremonie precies bij mij tot stand komt. Ik sta open voor alles en denk graag met jullie mee. En natuurlijk mag je me alles vragen!

Belangrijk om te ontdekken of we een klik samen hebben en of jullie mij jullie trouwceremonie toevertrouwen. Kennismaken is geheel vrijblijvend en doe ik het liefst in de omgeving van mijn woonplaats Voorburg of via Skype. Als je mij eerst wilt bellen of e-mailen, kan dat uiteraard ook.

Tarief zelfstandig trouwambtenaar

Mijn tarief is afhankelijk van jullie wensen en trouwlocatie. Al mijn trouwceremonies zijn echt maatwerk, en dus anders, waardoor de kosten per ceremonie verschillend zijn.

Ik besteed gemiddeld genomen tussen de 28 en 32 uur aan een trouwceremonie. Mijn manier van werken is heel zorgvuldig en kwaliteitsgericht, waardoor mijn tarief iets boven het gemiddelde tarief ligt voor een zelfstandig trouwambtenaar.

Als jullie contact met mij opnemen en mij meer vertellen over wat jullie willen, dan kan ik jullie, indien gewenst, een indicatie geven van de kosten voor jullie trouwceremonie. Na ons kennismakingsgesprek ontvangen jullie van mij een uitgebreide offerte.

Houd er rekening mee dat mijn tarief los staat van de leges die je rechtstreeks aan de gemeente betaalt. En die leges verschillen helaas nogal per gemeente.
Het is dus raadzaam om contact op te nemen met de gemeente (of met mij) voor meer informatie hierover.

‘Alleen al het nadenken over de antwoorden op de vragen die zij stelde, maakte dat we de voorbereidingen nog intenser hebben beleefd en we weer helemaal teruggingen naar de verliefdheid aan het begin van onze relatie.’

Waarin ik mij onderscheid van andere trouwambtenaren

Bruidsparen die voor mij kiezen, kiezen voor mij omdat ik zeer empathisch ben, heel snel doorheb waar mensen precies voor staan, gauw tot de kern kom, heel goed kan luisteren, scherpzinnige vragen stel, prachtige verhalen kan schrijven, met een prettige stem kan voordragen en een warme, authentieke persoonlijkheid ben. Dat kun je teruglezen in de referenties. Hoewel ik heel erg in de liefde geloof, ben ik ook erg nuchter van aard en gevat in mijn humor.

Ik werk graag met bruidsparen die op zoek zijn naar een trouwceremonie met betekenis, zonder zoetsappig te worden, maar waar kernachtig verteld wordt wie jullie samen zijn, welke bijzondere geschiedenis jullie delen, en waar een onvergetelijk verhaal over jullie verteld wordt, waarin lichtvoetigheid en serieusheid afgewisseld worden, en dat op een ontspannen en stijlvolle wijze, zonder dat mijn persoonlijkheid al te veel de aandacht opeist.

Nieuwsgierig geworden en wil je me leren kennen? Lees dan hier meer over mij persoonlijk.

Wil je weten hoe andere bruidsparen mijn werkwijze als trouwambtenaar hebben ervaren? Deze bruidsparen vertellen meer!

Wil je graag meer weten over mijn tarief en werkwijze? Neem dan contact met mij op. Wacht niet te lang want ik sluit maar een beperkt aantal huwelijken per jaar waardoor exclusiviteit gegarandeerd is.